У школах Івано-Франківська відбуватимуться тренінгові заняття для батьків першокласників

У закладах загальної середньої освіти Івано-Франківська з 16 до 20 вересня відбуватимуться тренінгові заняття для батьків “Перший раз у перший новий клас” у рамках...
У закладах загальної середньої освіти Івано-Франківська з 16 до 20 вересня відбуватимуться тренінгові заняття для батьків “Перший раз у перший новий клас” у рамках проведення заходів “Школа нових знань для батьків”.

Про це пише пресслужба Департамент освіти та науки Івано-Франківської міськради.

“Дане заняття розробили тренери НУШ міста: З.Галас, методист ІМЦ, О.Новицька, учитель Ліцею №23 імені Романа Гурика, Л.Ільчишин, учитель ЗШ №24, Л.Римик, учитель ЗШ №6, Л.Павлюк, учитель ЗШ № 7. Педагоги 1 класів отримали усі необхідні матеріали та консультацію, яка була проведена 9 вересня на базі ЗШ №4”, – інформують у департаменті.

Мета тренінгового заняття – ознайомити батьків із принципами педагогіки партнерства, методами і формами навчання, організацією освітнього середовища, розробленими на основі сучасних теоретичних підходів і педагогічної практики.

Як результат отримати поштовх до створення єдиної спільноти діти-батьки-вчителі, натхнення та цікаві думки щодо реалізації Нової української школи на теренах нашого міста.

Читайте також: “Проведення перепису населення позитивно вплине на розвиток України”, – Денис Шмигаль

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...