У бюджетних установах Франківська починають сортувати сміття

Структурним підрозділам Івано-Франківської міської ради та комунальним підприємствам безкоштовно перепадуть урни для сортування відходів. Сьогодні виконком Івано-Франківської міської ради  прийняв рішення про запровадження сортування...

Структурним підрозділам Івано-Франківської міської ради та комунальним підприємствам безкоштовно перепадуть урни для сортування відходів.

Сьогодні виконком Івано-Франківської міської ради  прийняв рішення про запровадження сортування побутових відходів у виконавчому комітеті міської ради та його структурних підрозділах,- пише Курс.

За рішенням департамент житлової, комунальної політики та благоустрою має безоплатно передати структурним підрозділам міської ради та комунальним підприємствам урни для сортування відходів.

Зокрема, встановлять урни для сортування паперу і пластику.

Вивозити відсортовані відходи виконком зобов’язав ПрАТ «Автотранспортне підприємство – 0928».   

До кінця року паперові ящики для сортування сміття планують встановити в усіх школах, дитсадках, лікарнях, ЦНАПах, в департаментах міської ради та інших бюджетних установах.

Наступним кроком стане повна заміна звичайних контейнерних майданчиків для сміття в місті на контейнери з роздільним сортуванням сміття.

Читайте також: Мешканець Прикарпаття рятує від сміття Карпати і вчить цьому інших. ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...