Пам’ять двох загиблих поліцейських Івано-Франківщини вшанували на студентському турнірі. ФОТО

В Івано-Франківську між училищами відбувся спортивний турнір напередодні Дня захисника України, аби вшанувати пам’ять семи загиблих студентів на сході України. Серед них двоє правоохоронців...

В Івано-Франківську між училищами відбувся спортивний турнір напередодні Дня захисника України, аби вшанувати пам’ять семи загиблих студентів на сході України. Серед них двоє правоохоронців – Володимир Шарабуряк та Михайло Погорєлов.

Двоє загинули під час виконання службових обов’язків, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

9 жовтня в Івано-Франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва № 15 урочисто розпочався турнір пам’яті з міні-футболу. Навчальні заклади Івано-Франківська організували гру, щоб вшанувати усіх полеглих студентів в зоні АТО та ООС.


 

На турнір прийшов і керівник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош та наголосив, що такі заходи необхідні, аби майбутнє покоління не забувало імена Героїв:
 

«Чи не щодня озвучують страшні цифри зі сходу України. Тяжко розуміти, що у кожного загиблого є ті найдорожчі люди, які чекали їх повернення. Полеглі правоохоронці та інші захисники-студенти, які віддали життя за Батьківщину, залишаться назавжди у нашій пам’яті. Вони – приклад для інших».

Опісля начальник поліції області вручив директору професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва Богдану Семчуку медаль «За службу державі».

По завершенню урочистостей три команди студентів з професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва № 15, вищого професійного училища № 13 та ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості вийшли на поле. У результаті поєдинків перемогу здобули студенти ліцею-інтернату. Наприкінці турніру усіх учасників відзначено, а організатори подякували студентам за активність.


 

Нагадаємо, в автомобільному училищі навчалися двоє поліцейських – Володимир Шарабуряк та Михайло Погорєлов, яким торік, напередодні Дня захисника України, відкрили меморіальні дошки. Їх встановили на фасаді училища.
Старший прапорщик спеціальної роти міліції Володимир Шарабуряк загинув у травні 2014 році в збитому терористами гелікоптері «МІ-8» поблизу м. Слов’янськ, що на Донеччині. Молодший сержант батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Івано-Франківськ» Михайло Погорєлов загинув у серпні 2014 році, під час виходу з Іловайського котла так званим «зеленим коридором». Смерть спіткала Михайла біля села Катеринівка.

Читайте також: Поліцейські Прикарпаття підсумували роботу за 9 місяців 2019 року

Категорії
Спорт
Новини
Loading...