У Коломиї судитимуть трьох військових, які побили й пограбували франківця

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону затвердила та направила до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області обвинувальні акти щодо трьох військовослужбовців строкової військової служби однієї із військових...

Військова прокуратура Івано-Франківського гарнізону затвердила та направила до Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області обвинувальні акти щодо трьох військовослужбовців строкової військової служби однієї із військових частин Прикарпаття.

Про це повідомила пресслужба військової прокуратури Західного регіону України.

“У ході слідства встановлено, що вказані солдати у квітні 2019 року, діючи спільно та з корисливих мотивів, напали на 23-річного іванофранківчанина, заподіяли йому тілесні ушкодження у вигляді перелому кісток носа та забрали мобільний телефоном”, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Інцидент трапився у Коломиї. Дії трьох учасників кваліфіковані за ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений групою осіб).

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура гарнізону, а досудове розслідування – Коломийський відділ поліції.

Читайте також: На Прикарпатті штрафуватимуть перевантажені вантажівки

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...