“Допомога – твоя найсильніша зброя”: у Франківську збиратимуть гроші для сиріт

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась пресконференція з приводу організації акції ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ”, що приурочена Святу Покрови та Дню захисника України. У...

Сьогодні, 10 жовтня, відбулась пресконференція з приводу організації акції ГО “Об’єднання воїнів та волонтерів “ГАЛИЦЬКІ ЛЕВИ”, що приурочена Святу Покрови та Дню захисника України.

У місці буде проводитись біля 40 заходів, які будуть присвячені цим святам,- пише Місто.

Паралельно діятиме ярмарка з 11 по 14 жовтня біля Ратуші. Це буде вже 4 поспіль акція, яку роблять для дітей, чиї батьки загинули на війні. Цього разу планувалося зібрати допомогу для армії, але через обставини, які склалися і країні, кошти будуть направлені знову потребуючим дітям.

Дітей будуть вітати в День Миколая. В цей день будуть готувати козацький куліш, виступатимуть гурти. Загалом планують навідати 42 дитини на Франківщині.

Ми не в перший раз бере о участь в заходах, які організовують” Галицькі леви”. В нашому виконані будуть звучати патріотичні пісні, які піжіцмають дух воїнів, – соліст гурту Коралі.

На заході будуть стояти скриньки в які можна буде кидати кошти. Всі виручені кошти підуть на благодійність.

Вручення подарунків буде театралізованим. Зранку в свято в будинок, де живе дитина має прийти переодягнений Миколай, – зазначає Мишко Адамчак, учасник гурту Коралі.
 

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...