На Одещині 12-річні хлопці заради розваги забили безхатька

У Біляївці на Одещині двоє 12-річних хлопців забили до смерті 56-річного безхатченка. Чоловіка з проламаним черепом знайшли мертвим у сквері біля насосної станції. Правоохоронці...
У Біляївці на Одещині двоє 12-річних хлопців забили до смерті 56-річного безхатченка.

Чоловіка з проламаним черепом знайшли мертвим у сквері біля насосної станції. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження, опитали можливих свідків події, відпрацювали всіх, хто міг бути причетним до злочину. І вже за день встановили підозрюваних, повідомили у відділі комунікації обласної поліціїпише “Бліц-інфо”.

“Чоловік став жертвою “розваг” 12-річних хлопців. Гуляючи ввечері на вулиці, вони побачили, як той риється у сміттєвому баку, і вирішили “пожартувати”. Деякий час підлітки переслідували потерпілого, закидаючи його камінням і палками. А коли він, закривавлений, упав, залишили і пішли геть. Під час санкціонованого обшуку за місцями мешкання неповнолітніх поліцейські вилучили одяг зі схожими на кров слідами, у якому хлопці перебували у день вбивства”, – розповіли поліцейські.

Встановлено, що обидва підлітки виховуються у неблагополучних родинах. Їхні сім’ї перебувають на обліку у соціальних службах, а батьки неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство”. Враховуючи, що неповнолітні не досягли віку, від якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання про застосування до них примусових заходів виховного характеру.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Міністр інфраструктури порадив Оксані Савчук шукати гроші на міст у місцевому бюджеті

Категорії
Новини
Новини
Loading...