Івано-Франківськ стане центром для органів юстиції чотирьох областей, – Кабмін

Уряд скоротив кількість управлінь юстиції з 27 головних територіальних управлінь до восьми міжрегіональних управлінь. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від дев’ятого жовтня, в Україні ліквідують територіальні...

Уряд скоротив кількість управлінь юстиції з 27 головних територіальних управлінь до восьми міжрегіональних управлінь.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від дев’ятого жовтня, в Україні ліквідують територіальні органи Міністерства юстиції та утворять міжрегіональні управління, інформує “Галка”.

Відтак має бути утворено Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції з центром в Івано-Франківську. Воно об’єднає Головні територіальні управління юстиції у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці у Facebook написав, що посади начальників ГТУЮ (головних територіальних управлінь юстиції) та їх заступників перестануть існувати.

«Керівних посад стане істотно менше і набір на них буде здійснюватися за конкурсом. Посади отримають лише ті, хто доведе свою кваліфікацію та за ким не буде виявлено корупційного шлейфу», – наголосив міністр.

У Головному територіальному управлінні юстиції в Івано-Франківській області “Галці” розповіли, що точної інформації, як буде відбуватися реорганізація, ще немає. Незабаром в управлінні мають отримати точні роз’яснення від Міністерства, а також призначать ліквідатор.

Читайте також: Тема доступності для людей з інвалідністю – серед пріоритетів обласної влади. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...