У жовтні знизяться ціни на газ для населення

В Україні у жовтні 2019 року ціна на газ для населення зменшиться на 4,9% у порівнянні із вереснем. Тисяча кубометрів без податків та додаткових...

В Україні у жовтні 2019 року ціна на газ для населення зменшиться на 4,9% у порівнянні із вереснем. Тисяча кубометрів без податків та додаткових нарахувань коштуватиме 4272,76 гривні.

Таким чином з квітня 2019 року ціна газу для населення знизилася на 32%, на цьому наголошують у пресслужбі “Нафтогазу”, пише Фіртка з посиланням на 24 канал.

Там зазначають, що ціни газу на європейському ринку вже суттєво збільшилися у порівнянні з літнім рівнем. Однак ціна газу в Україні визначається за формулою, яка відображує ринкові ціни з двомісячним відставанням. На це слід звернути увагу українцям, які скористувались послугою “Газовий запас”. 

“Враховуючи ринкову ситуацію у вересні, жовтнева регульована ціна газу (4272,76 гривень за тисячу кубометрів) виявилася нижчою, ніж ціна на умовах пропозиції “Газовий запас” (4874,42 гривень за тисячу кубометрів),” – пояснюють у “Нафтогазі”.

Читайте також:  Де в Івано-Франківську нині не буде світла і газу?

Категорії
Новини
Новини
Loading...