Франківців через фотовиставку закликають подбати про екологію. ФОТО

У фортечній галереї «Бастіон» відкрили фотовиставку «Сучасний портрет 2019», яка цьогоріч присвячена екологічному стану планети. На виставці представлені 12 робіт від п‘яти авторів з...

У фортечній галереї «Бастіон» відкрили фотовиставку «Сучасний портрет 2019», яка цьогоріч присвячена екологічному стану планети.

На виставці представлені 12 робіт від п‘яти авторів з Харкова та Івано-Франківська, інформує «Галка».

За словами організатора виставки, фотографа Сергія Горічка, цьогоріч зібрати митців було важко – мало людей зголосилися брати участь у конкурсі. Чоловік припускає, людям не цікава тема екології.

«Це вже шоста шорічна виставка. Цього року тема – екологія. Йдеться не тільки про природу у звичному значенні слова, а й про людей, їх ставлення.
Є багато речей в житті, які не є ні поганими, ні хорошими. Той же пластик – він хороший, якщо його використовувати у побуті. Сьогодні презентую фото, яке демонструє перенасичення планети поліетиленовими кульками», – зазначає Горічок.

Виставка триватиме два тижні – до другого листопада. Організатори обіцяють влаштувати квест з призами до закриття, який відбудеться у «Промприладі» о 14:00.

Франківців вкотре закликали не смітити і почати сортувати сміття.

Читайте також:  Друге життя старих речей: у Франківську відбувся мініфест «Творче екорозмаїття». ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...