Під час змагань скороходів у Франківську активним вболівальникам даватимуть призи

В період з 19 по 20 жовтня в Івано-Франківську відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІІІ Міжнародні змагання Кубок “Вечірній Івано-Франківськ”. До Франківська...
В період з 19 по 20 жовтня в Івано-Франківську відбудеться чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІІІ Міжнародні змагання Кубок “Вечірній Івано-Франківськ”.

До Франківська з’їдуться найкращі легкоатлети-скороходи з усієї України, а також Туреччини, Польщі, Угорщини, Молдови, Білорусі, Португалії, Латвії та Ірландії. Загалом понад 220 учасників, пише “Бліц-інфо”.

Впродовж двох днів спортсмени розіграють 20 комплектів нагород.

За словами міського голови Руслана Марцінківа, ці змагання стали вже доброю традицією для нашого міста.

“Просимо з розумінням поставитися до перекриття руху. Це практика цілого світу, що такі змагання проводять в центральній частині міста. Що стосується родзинок з змагань, то цього року вперше спортсмени зможуть здати тут норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо”, – анонсував мер.

Представниця Асоціації легкої атлетики Олена Бех зауважила, що їй дуже приємно, що Івано-Франківськ стає столицею спортивної ходьби.

“В нас ще не було, щоб на трасі 50 км стартували 23 спортсмени. Це вперше. На змаганнях буде три міжнародних судді з Ізраїлю, Німеччини та Польщі”,- зауважила Бех.

Як зауважив начальник управління спорту Віталій Матешко, Прикарпаття буде представляти понад 20 атлетів.

“Маємо також гарні новини: в 2020 році Івано-Франківськ прийматиме міжнародні змагання зі спортивної ходьби Асоціації Балканських країн. З’їдуться атлети з 18 країн Європи”,- каже Матешко.

Також організатори підготували призи для найпалкіших вболівальників.

Нагадаємо, у зв’язку з змаганнями буде обмежений рух транспорту на вулицях Незалежності, Лепкого, Франка, Мельника, Бандери, Підгірянки.

Читайте також: На Надвірнянщині перевірили, як триває ремонт мосту. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...