Шість років за ґратами проведе буковинець, який на Прикарпатті грабував будинки

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами вчинення крадіжок із помешкань місцевих жителів, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених...

Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами вчинення крадіжок із помешкань місцевих жителів, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 КК України.

Про це пише Фіртка з посиланням на пресслужбу прокуратури Івано-Франківської області.

Як установлено в суді та підтверджено матеріалами досудового розслідування, 35-річний житель Чернівецької області, який уже не раз притягувався до кримінальної відповідальності, в період часу з листопада 2017 по квітень 2018 років незаконно проникав до житлових будинків, що в м. Снятині, звідки таємно викрадав майно потерпілих.

Злочинну діяльність правопорушника прокурором повністю доведено під час судового розгляду кримінального провадження, за результатами якого зловмисника засуджено до 6 років позбавлення волі.

Читайте також: У Коломиї судитимуть трьох військових, які побили й пограбували франківця

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...