Завтра франківських школярів годуватимуть галушками, пундиками та мандриками

У Франківських школах відбудеться День полтавської кухні. Відповідно до плану роботи Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, в рамках Декадника культури здорового харчування,...

У Франківських школах відбудеться День полтавської кухні.

Відповідно до плану роботи Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради, в рамках Декадника культури здорового харчування, 22 жовтня – День полтавської кухні у закладах загальної середньої освіти міста. Буде проведено телеміст “Івано-Франківськ – Полтава: смакуємо разом!”, пише “Галка”.

Одночасно в Івано-Франківську та Полтаві готуватимуться страви української кухні: “Полтавські смаколики по-франківськи” та “Івано-Франківські смаколики по-полтавськи”. Телеміст відбуватиметься між Івано-Франківським НВК “Школа-гімназія №3” та Полтавською ЗШ № 18. Місце проведення: Івано-Франківський НВК “Школа-гімназія № 3”. Початок заходу о 15:00.

Кухарі готуватимуть для учасників освітнього процесу на вільний вибір страви полтавської кухні. Серед них: і галушки, і пундики та мандрики, і вареники. А ще – полтавський борщ зі сливовим варенням за рецептом Євгена Клопотенка.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: У Франківських дитсадках з’явилися домашні улюбленці. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...