Поліцейські знайшли пакет амфетаміну в машині 26-річного франківця

Під час обшуку в автомобілі фігуранта кримінального провадження – 26-річного франківця – працівники поліції виявили поліетиленовий пакет з амфетаміном. Учора працівники Управління протидії наркозлочинам...

Під час обшуку в автомобілі фігуранта кримінального провадження – 26-річного франківця – працівники поліції виявили поліетиленовий пакет з амфетаміном.

Учора працівники Управління протидії наркозлочинам ГУНП в області в ході раніше розпочатого кримінального провадження провели санкціонований судом обшук в автомобілі, який належить 26-річному мешканцю Івано-Франківська. В салоні транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили поліетиленовий пакет із амфетаміном вагою близько 150 грамів. Його чоловік зберігав з метою збуту, передає Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини,-пише Курс.

Наркотична речовина вилучена та направлена на експертне дослідження.

Зараз вирішується питання щодо оголошення правопорушнику про підозру у скоєнні цього злочину та обрання судом міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: Прикарпатські поліцейські виявили чоловіка з наркотиками в сумці

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...