Прикарпатські правоохоронці виявили наркотики у засудженого та ув’язненого. ФОТО

Працівники Івано-Франківської установи виконання покарань №12 минулої доби виявили наркотичні речовини в камері у засудженого та ув’язненого. Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини....

Працівники Івано-Франківської установи виконання покарань №12 минулої доби виявили наркотичні речовини в камері у засудженого та ув’язненого.

Про це інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Так, до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового УВП№12, який повідомив, що про те, що під час обшуку в камері в особистих речах у 55-річного ув’язненого та 41-річного засудженого виявлено та вилучено наркотики, а саме: три фольгові згортки із вмістом таблеток “субітекс”, дві таблетки “субітексу”, один згорток «марихуани» і шприци з голками.

Все вилучене направлено на експертизу.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Світлина від Поліція Івано-Франківської області.

Читайте також: Стали відомі деталі аварії на Рогатинщині. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...