Коломиянину, який “мінував” торговий комплекс, загрожує до шести років в’язниці

За клопотанням Коломийської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо 36-річного жителя міста Коломиї за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого...

За клопотанням Коломийської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо 36-річного жителя міста Коломиї за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності») КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік перебуваючи на підпитку, в нічний час, усвідомлюючи протиправність своїх дій та передбачаючи суспільно небезпечні наслідки, здійснив дзвінок на лінію екстреного виклику «102» поліції України в Івано-Франківській області, та повідомив завідомо неправдиву інформацію про загрозу вибуху через замінування приміщення одного з торгових комплексів в м. Коломиї, що в подальшому призвело до безпідставного залучення сил і засобів спеціальних служб для перевірки вказаного повідомлення.

Згідно з санкцією ч. 1 ст. 259 КК України йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Правоохоронці оперативно розшукали і затримали прикарпатця, який “замінував” поліцейський відділ. ФОТОм

Категорії
Новини
Новини
Loading...