Оксана Мельник розповіла про маркетингові стратегії компанії M GROUP DEVELOPMENT на Forum RED-2019

8 листопада у Києві відбулась головна подія ринку житла – Forum RED-2019. На форумі зібралися кращі представники української девелоперівської спільноти і з перших уст...

8 листопада у Києві відбулась головна подія ринку житла – Forum RED-2019. На форумі зібралися кращі представники української девелоперівської спільноти і з перших уст почули про свіжі тренди на первинному ринку житлової нерухомості.

Директор з маркетингу Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT Оксана Мельник стала одним зі спікерів заходу. M GROUP DEVELOPMENT вже 9 років успішно функціонує на ринку нерухомості, завоювала довіру та повагу клієнтів з України та вийшла на Міжнародний ринок – компанія займається будівництвом у Польщі, де отримує вагомі відзнаки від місцевої влади.

На форумі були присутні представники з різних регіонів України, зокрема забудовники та представники відділу маркетингу. Про стратегії маркетингу та бізнесу в Україні та Європі розповідала Оксана Мельник, директор з маркетингу M GROUP DEVELOPMENT.

“Участь у цьогорічному форумі нерухомості була для нас цікавою і важливою, адже мене запросили як представника компанії, яка досягла значного успіху на українському ринку, а також здійснює будівництво у Польщі” – розповідає Оксана Мельник.

Маркетинговий директор також поділилася глобальним досвідом компанії та практичними рекомендаціями:

“Моя почесна місія поділитися тим досвідом, який ми маємо за 9 років, адже з регіонального забудовника ми стали міжнародною будівельною компанією. Всі ті успіхи, які досягли на європейському рівні, ми досягли завдяки тому, що правильно побудували нашу стратегію бізнесу і маркетингу саме в Україні”.

Детальніше про Forum RED-2019 – у відеосюжеті:

Читайте також: Дощі, туман і сильний вітер: в Україну йде похолодання

Категорії
Новини
Новини
Loading...