Працівників Бурштинської ТЕС перевели на чотириденний робочий тиждень

Працівників Бурштинської ТЕС перевели на чотириденний робочий тиждень,  підрядні організаціЇ – на триденний, а більшість ремонтних бригад призупинять роботу. Про це повідомила сьогодні, 22 листопада,...

Працівників Бурштинської ТЕС перевели на чотириденний робочий тиждень,  підрядні організаціЇ – на триденний, а більшість ремонтних бригад призупинять роботу.

Про це повідомила сьогодні, 22 листопада, мер Бурштина Роксолана Джура в офіційному коментарі щодо ситуації, яка склалася на Бурштинській ТЕС.

 

Теплова генерація України сьогодні не витримує російського, а Бурштинський острів – словацького імпорту електрики. Через це станції призупиняють чи згортають свою роботу, – розповіла керівниця  міста.

За її словами, ситуація, яка склалася на Бурштинській ТЕС, може мати негативні наслідки для всіх сфер Бурштина.

 

Ми уже 3 дні не отримуємо кошти на комунальні підприємства від компанії ДТЕК за тепло. Це означає, що комунальне підприємство не може виплатити заробітну плату людям, не може оплатити світло в місті, і, напевно, його будуть відключати, – розповіла Роксолана Джура.

Вона зазначила, що  зберуть екстрену нараду за участі представників ДТЕК, керівництва міста та депутатів, щоб вирішити, як бути далі. Та додала, що головне зараз для Бурштина – пройти опалювальний сезон без зупинок.

Детальніше дивіться в коментарі:

Категорії
Новини
Новини
Loading...