У Калуші затримали чоловіка, який хотів обікрасти бокс поповнення рахунків. ФОТО

Шляхом віджиму металопластикових дверей зловмисник потрапив у бокс поповнення рахунків мобільних операторів з наміром наживи. Проте, не помітив, що приміщення обладнано охоронною сигналізацією. Днями,...

Шляхом віджиму металопластикових дверей зловмисник потрапив у бокс поповнення рахунків мобільних операторів з наміром наживи. Проте, не помітив, що приміщення обладнано охоронною сигналізацією.

Днями, близько третьої години ночі на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «тривога» з охоронюваного об’єкту, що в місті Калуш. На місце виклику одразу попрямував екіпаж поліції охорони.

Прибувши за адресою, поліцейські охорони виявили відчинені вхідні двері, а поруч невідому особу з ящиком, в якому знаходились стартові пакети різних операторів. Побачивши правоохоронців, чоловік намагався покинути місце злочину, але був затриманий.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Калуського відділу поліції. Затриманим виявився 30-річний мешканець міста Чернівці, якого було доставлено до місцевого відділку поліції.

Читайте також: На Прикарпатті взяли під варту чоловіка, який до смерті побив 48-річного товариша. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...