“Зав’яжись на Катерини у бабусину хустину”: франківців запрошують на флешмоб у палац Потоцьких

Цього року вперше відзначатимуть Всесвітній день української хустки. Ініціаторки запрошують франківців долучитися до флешмобу “Зроби фото з хусткою”, фінал якого заплановано на 7 грудня....
Цього року вперше відзначатимуть Всесвітній день української хустки. Ініціаторки запрошують франківців долучитися до флешмобу “Зроби фото з хусткою”, фінал якого заплановано на 7 грудня.

У цей день вшановують великомученицю Катерину – “наречену Христа”. Свята Катерина – покровителька любові і шлюбу, яка допомагає дівчатам відшукати свого судженого. День Катерини також називають “святом дівочої долі”.

Відтак, організатори заходу “Зав’яжись на Катерини у бабусину хустину” запрошують містян прийти о 14.00 у Палац Потоцьких зі своїми хустинами (а якщо не маєте -позичать) на майстер-клас і навчитися зав’язувати справжню хустку, як носила бабуся! 

“А щоб було цікавіше — спробуємо зробити різні намотки, навіть екзотичні, африканські. Навчатимуть завивати хустки чарівні жінки — Ольга Івасів та @Olga Tut. А щоб не сидіти мовчки повчимося співати колядок та щедрівок. Бо Різдво близько! Заохочуємо брати з собою термос із гарячим напоєм та улюблені смаколики. Зробимо тихі родинні вечорниці”, – закликають організатори.

Читайте також: На Коломийщині встановили 11 майданчиків для роздільного збору сміття. ФОТО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...