Свободівці побили у Раді “слугу” Андрія Богданця – той у лікарні. ВІДЕО

Кілька колишніх членів парламенту від партії Свобода, зокрема Едуард Леонов, побилися на виході із засідання аграрного комітету з депутатом від “Слуги народу” Андрієм Богданцем....

Кілька колишніх членів парламенту від партії Свобода, зокрема Едуард Леонов, побилися на виході із засідання аграрного комітету з депутатом від “Слуги народу” Андрієм Богданцем.

На відео кадрів бійки видно, що удари пану Богданцю завдавав Едуард Леонов, а допомагали йому ексдепутатів Ігор Мірошниченко та Олексій Кайда, пише “ББС Україна”.

Напад стався після спроби комітету розглянути законопроєкт про запуск ринку землі.

Постраждалий Андрій Богданець перебуває у лікарні з підозрою на струс мозку, повідомила заступниця керівника фракції Євгенія Кравчук.

Партія “Слуга народу” вже звернулась до правоохоронців з вимогою відреагувати на напад.

“Вважаємо цей інцидент свідомою провокацією, яка має на меті зрив законотворчого процесу і дестабілізацію ситуації в Раді на догоду певним політичним силам. Дуже показовою для нас є кооперація у спробі зриву роботи комітету між представниками партій проросійського спрямування і політичних сил, які називають себе патріотичними”, – йдеться у заяві партії.

Там назвали неприпустимим тиск на депутатів і звернулись до апарату ВР забезпечити нормальне засідання комітету.

Едуард Леонов у розмові з журналістами розповів, що бійка почалась через земельне питання.

“Слуги народу” намагаються вчинити державну зраду і продати українську землю. Все, що там відбувається, – провокація. Народні депутати провокують людей. Один з них з Тернополя – Андрій Богданець почав поводитись агресивно, розповідати, що тернополяни за продаж землі. Коли його попросили навести приклад, накинувся з кулаками і отримав гідну відсіч”, – заявив пан Леонов.

Читайте також: Епіфаній заявив, що за спиною Філарета стоять проросійські сили

Категорії
Новини
Новини
Loading...