Вечірка року з нагоди 9-ої річниці Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT. ВІДЕО

2019-ий рік став роком великих досягнень, міжнародного визнання та нових грандіозних проектів Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT. Саме з цього приводу та з...

2019-ий рік став роком великих досягнень, міжнародного визнання та нових грандіозних проектів Міжнародної Будівельної Компанії M GROUP DEVELOPMENT. Саме з цього приводу та з нагоди 9-ої річниці M GROUP DEVELOPMENT у Франківську відбулась вечірка, яка сколихнула усе місто, вечірка, яка об‘єднала в одній залі більше 500 людей та поставила жирну крапку в цьому продуктивному та справді успішному році.

Команда, клієнти та партнери зібрались за святковим столом, щоб привітати M GROUP DEVELOPMENT з 9-ою річницею та провести старий рік. До нас завітали працівники компанії з Івано-Франківська, Житомира, Києва, Яремче, Жешува, а також партнери з України, Польщі та Ізраїлю, пише “Місто”.

Вечірка відбулася у “Concert Hall Platinum” і її заслужено можна назвати вечіркою року. Запальні танці, українські хіти, відомі виконавці, смачна їжа та вишукане товариство зробили цей вечір незабутнім. Для присутніх виступали кавер-гурт “Franko Band”, гурти “МЕРІ”, “Беz обмежень” та суперзірка NK, вона ж Настя Каменських. Українські артисти влаштували неймовірне шоу та створили справжню атмосферу свята.

На вечірці також привітали M GROUP DEVELOPMENT з черговою перемогою у номінації “Найкраща девелоперська компанія Івано-Франківська 2019 року” від Українського Народного Вибору та вручили нагороди партнерам компанії. Свої заслужені статуетки – срібний, золотий та платиновий партнер –отримали також і клієнти ще двох мегапопулярних проектів компанії – журналів “Like” та “МІСТО”. Наші глянці цьогоріч теж святкували свої річниці – “Like” 5 років та “МІСТО” 3 роки.

Команда і друзі  M GROUP DEVELOPMENT гідно провели 2019-ий рік та в очікуванні нових грандіозних вечірок від організаторів свята.

Читайте також: Над лінією фронту лунають колядки та пісні коломийських “Едельвейсів”. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...