Уряд схвалив передачу лікарням протиепідеміологічних конфіскованих товарів

Кабінет міністрів підтримав передачу лікарням протиепідеміологічних товарів, які конфіскували. Про це повідомляє Урядовий портал, пише “Громадське”. “Ми будемо безоплатно передавати водонепроникні лабораторні костюми, медичні рукавички, одноразові медичні...

Кабінет міністрів підтримав передачу лікарням протиепідеміологічних товарів, які конфіскували.

Про це повідомляє Урядовий портал, пише “Громадське”.

“Ми будемо безоплатно передавати водонепроникні лабораторні костюми, медичні рукавички, одноразові медичні ізоляційні халати, медичні маски, захисні окуляри та щитки, респіратори класу захисту не нижче FFР2, конфісковані в установленому порядку, до закладів охорони здоров’я”, — пояснив заступник міністра юстиції Андрій Гайченко.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України заборонив експорт медичних масок та інших засобів захисту через зростання попиту на них серед українців, який пов’язаний з коронавірусом. Після чого правоохоронці затримували на кордоні контрабанду масок та інших протиепідеміологічних товарів.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів України запровадив режим надзвичайної ситуації та продовжив дію карантину по всій країні до 24 квітня.

В Україні, за офіційними даними, зафіксовано 156 випадків зараження коронавірусом, 5 із них — летальні.

Померли 71-річна жінка у Житомирській області, дві жінки: 56-річна і ще одна, вік якої наразі у МОЗ не уточнили, — в Івано-Франківській, 33-річна — у Чернівецькій, 68-річний чоловік — у Тернопільській.

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: На річці у Тлумацькому районі виявили браконьєрські сітки з уловом. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...