Хотів здати до ломбарду: на Прикарпатті чоловік поцупив електроінструменти

Вчора, 31 березня, за допомогою до поліції звернувся 57-річний житель Калуського району.  Чоловік повідомив, що невідомі обікрали його гаражне приміщення та викрали електроінструменти. В...

Вчора, 31 березня, за допомогою до поліції звернувся 57-річний житель Калуського району. 

Чоловік повідомив, що невідомі обікрали його гаражне приміщення та викрали електроінструменти.

В ході першочергових слідчих дій оперативні працівники вже за декілька годин затримали правопорушника. Йдеться про 22-річного калушанина, який в минулому судимий за вчинення аналогічних злочинів, інформує Поліція Івано-Франківської області

Встановлено, що зловмисник потрапив до гаражного приміщення пошкодивши навісний замок, звідки викрав речі заявника. В подальшому викрадене мав на меті здати до ломбарду, але в цьому йому завадили правоохоронці.

Додамо, в суді слухається кримінальне провадження за вчинення зловмисником крадіжки поєднаної з проникненням у житлове приміщення. Слідчі затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у житло розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає до шести років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Читайте також: В Україні можуть посилити карантин на Великодні свята

Категорії
Новини
Новини
Loading...