На Франківщині у лісництві незаконно вирубали 16 дубів

В Кобаківському лісництві допущено незаконну рубку деревини на загальну суму збитків 113781 гривень. Про це повідомляє Начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту...

В Кобаківському лісництві допущено незаконну рубку деревини на загальну суму збитків 113781 гривень.

Про це повідомляє Начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимир Зузяк.

Відповідно до окремого доручення голови райдержадміністрації від 07.06.2018 року “Про створення робочої групи з питань виявлення на території району нелегально діючих: заправок, пунктів збору металобрухту, гральних автоматів, а також незаконної рубки і вивезення деревини та піщано-гравійної суміші” начальником відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимиром Зузяком спільно з працівниками РП “Райагроліс” в ході проведення раптової ревізії в Кобаківському лісництві встановлено, що майстер лісу, який відповідає за його охорону, через неналежне виконання своїх службових обов’язків допустив незаконну рубку 16-ти дубів на загальну суму матеріальних збитків 113781 гривень.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

Також раніше начальником відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимиром Зузяком в Яворівському лісництві було виявлено незаконну рубку 775-ти дерев різної породи на загальну суму 4,5 млн гривень. Даній посадовій особі оголошено підозру у скоєнні злочину згідно ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

Головне фото ілюстративне.

Читайте також: Прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження щодо яремчанського грабіжника

Категорії
Новини
Новини
Loading...