Господарська будівля, суха трава та сміття: наслідки пожеж на Франківщині

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті. Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Так 27 квітня о 12:00 в селі Семенівка...

Вогнеборці ліквідовували пожежі на Прикарпатті.

Про це інформують у пресслужбі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Так 27 квітня о 12:00 в селі Семенівка Коломийського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території кладовища. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:01 в місті Городенка Коломийського району виникла пожежа речей домашнього вжитку в приватному гаражі. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 м.кв. На пожежі отримав опіки обличчя власник гаражу. Попередня причина виникнення пожежі необережне поводження з вогнем з боку власника гаражу.

О 16:37 в селі Тязів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 1000 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:15 в селі Крилос Івано-Франківського району виникла пожежа господарської будівлі в приватному господарстві. Вогнем пошкоджено будівлю та знищено 5 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі коротке замикання електропроводки.

Читайте також: На Коломийщині відбувся перший трейловий забіг

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...