“Було багато штучних квітів”. Рятувальники розповіли деталі пожежі у центрі Франківська

Пожежа на квітковому ринку розпочалася сьогодні опівдні на вулиці Шпитальна в Івано-Франківську. Горів дах торгового павільйону. Про деталі загорання, ймовірні причини та ліквідацію пожежі Суспільному Карпати розповіла речниця...

Пожежа на квітковому ринку розпочалася сьогодні опівдні на вулиці Шпитальна в Івано-Франківську. Горів дах торгового павільйону. Про деталі загорання, ймовірні причини та ліквідацію пожежі Суспільному Карпати розповіла речниця обласного управління ДСНС Христина Перцович.

Відео пожежі у центрі Івано-Франківська опублікували у соціальних мережах очевидці події.

За словами Христини Перцович, площа пожежі становила приблизно 120 метрів квадратних. Повідомлення про займання до рятувальників надійшло о 12:16.

“Вже через три хвилини підрозділи були на місці пожежі, — розповідає речниця ДСНС. — До ліквідації залучили 42 людини особового складу від управління ДСНС в області, а також 10 одиниць техніки. О 12:53 пожежу вдалося локалізувати, через пів години — повністю ліквідувати”.

Про займання рятувальникам розповіла власниця магазину Галина, у якої зайнялося приміщення.

“Сьогодні у нас сталася пожежа, на яку дуже швидко приїхали рятувальники, — говорить жінка. — Погасили швиденько весь вогонь і також допомогли нам винести товари з магазину, за що ми дуже-дуже сильно вдячні”.

Христина Перцович каже, що вогонь дуже швидко поширювався через дерев’яне перекриття павільйону, а також велику кількість штучних квітів. Додає: “Те, що самий центр міста, дуже багато машин і дуже важко було під’їхати безпосередньо впритул до самої будівлі. Дуже велике навантаження, позаяк попереду свята, і місто було повністю забите машинами”.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини її виникнення поки не встановили.

Читайте також: У яремчанському санаторії МВС збудують спальний корпус за 45 мільйонів

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...