У Тисмениці відкриють фотовиставку до Дня матері

У Народному домі Тисмениці, що на Франківщині, до Дня матері відкриють фотовиставку “Материнство, дитинство і не тільки…”. Про це Суспільному Карпати розповів керівник народного фотоклубу “Колумб”...

У Народному домі Тисмениці, що на Франківщині, до Дня матері відкриють фотовиставку “Материнство, дитинство і не тільки…”. Про це Суспільному Карпати розповів керівник народного фотоклубу “Колумб” Ростислав Кондрат.

На виставці експонуються роботи з різних творчих періодів 11 фотомитців. На знімках – миті материнства, портрети малюків, забави, навчання, дозвілля та допомога батькам.

Іван Постовловський – Мамина помічниця

“Серед авторів є кілька, яких зараз немає серед нас, – Павло Дроб’як, Богдан Мохняк, Любомир Стасів. Ми на виставках експонуємо їхні твори, щоб нагадати, що такі люди в нас були і зробили значний внесок у розбудову нашого клубу. Своїх не забуваємо”, – розповідає Ростислав Кондрат.

Таня Павлик – Смакота

Керівник фотоклубу “Колумб” каже, що експозиція тематична і присвячена одному із найсвітліших періодів життя кожної людини – материнству і дитинству.

Одна із світлин експозиціїї – “Спокій” Павла Дроб’яка. Ця фотографія у 90-х отримала золоту медаль на міжнародній бієнале в Іспанії, а також золото Міжнародної федерації фотомистецтва.

Павло Дроб’як – Спокій

Переглянути фотовиставку можна у фоє на першому поверсі Народного дому Тисмениці з 16-ї години 9 травня. Вона триватиме впродовж двох місяців.

Мирослав Кушніренко – Смак мами

Читайте також: На Івано-Франківщині дерево впало на автівки

Категорії
Життя
Новини
Loading...