Катехитична школа «Воскресіння» відзначила 10-ти літній ювілей. ФОТО

У неділю, 9 травня, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового УГКЦ відбулася неординарна подія: своє 10-ти ліття відзначила катехитична школа «Воскресіння», що діє...

У неділю, 9 травня, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового УГКЦ відбулася неординарна подія: своє 10-ти ліття відзначила катехитична школа «Воскресіння», що діє при парафії. Святкову літургію з цієї нагоди очолив адміністратор Архікатедрального собору та парох парафії Воскресіння Христового митр. прот. Юрій Новіцький.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Співслужили літургію о. Роман Влашин – директор школи та катехити – о. Дмитро Ярич і диякон Ігор Клюба. Цього дня усі: діти, молодь, батьки, катехитити і священнослужителі дякували Всевишньому за великі діла Божі, які доконалися і продовжують звершуватися в межах діядьності школи. На завершення літургії о. Юрій сердечно привітав присутніх, подякував за довголітню сумлінну працю та вручив від імені Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира Війтишина пам’ятні грамоти чотирьом катехитам, музичному керівнику та директору, як вияв подяки, похвали та благословення на подальшу працю. Своїм співом Літургію прикрашав дитячий хор школи.

Після спільної молитви у дворі собору учасники свята танцювали запалні банси у супроводі аніматорів та молоді. Продовжилося відзначення ювілею святом талантів, в часі якого діти щиро, по-дитячому ділилися тими дарами, якими їх обдарував Господь. Співали пісень, танцювали, грали на фортепіано.

Завешилося святкування частуванням та переглядом кінофільму під назою «10 років разом», який пригадав усім найяскравіші моменти життя школи за 10 років.

Читайте також: Франківці посадили в парку сто кущів троянд

Категорії
Життя
Новини
Loading...