У Войнилівській громаді відбулась виставка “Писанка: сонце в долонях”

Жителі Войнилівського ОТГ, гості та запрошені мали змогу насолодитися святковою виставкою “Писанка: сонце в долонях” на lll фольклорному фестивалі “ДИВО-ПИСАНКА”, яку організували працівники бібліотек...

Жителі Войнилівського ОТГ, гості та запрошені мали змогу насолодитися святковою виставкою “Писанка: сонце в долонях” на lll фольклорному фестивалі “ДИВО-ПИСАНКА”, яку організували працівники бібліотек Войнилівського ОТГ.

На виставці було представлено роботи  талановитих майстринь Войнилова, Дубовиці, Середнього, Перевозця, Томашівців, Перекосів, Сівки-Войнилівської, Луки, Діброви, Цвітової, а також вироби гуртківців Войнилівського ЦДЮТ та майстрів виробничого навчання швейного  виробництва Войнилівського професійного ліцею, розповіла Олена Солтис.

На виставку з своїми вишуканими писанками, які побачили багато країн світу, завітала мисткиня з Калуша Наталія Андибур, інформують “Вікна”.

Різноманітність сюжетних композицій, неповторність кольорових гам, якими вигравали на сонці писанки, зачаровували і не залишали байдужими всіх поціновувачів народного мистецтва.

Читайте також: У Коломиї квітнуть сакури

Категорії
Культура
Новини
Loading...