У Франківську молилися за медичних братів та сестер. ФОТО

12 травня у світі святкують День медичної сестри! У храмі Різдва Пресятої Богородиці традиційно молилися молебень, який очолив Митрополит і Архієпископ Івано-Франківський Володимир Війтишин....

12 травня у світі святкують День медичної сестри! У храмі Різдва Пресятої Богородиці традиційно молилися молебень, який очолив Митрополит і Архієпископ Івано-Франківський Володимир Війтишин. У привітальному слові Владика підкреслив, що медичні сестри як ангели у білих халатах, які випромінюють свою любов у служінні хворим!

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я о. Ярослав Рохман у своєму слові пригадав, що медсестра у своєму покликанні називається сестрою милосердя і саме першими медсестрами були монахині, які служили хворим. Тому фундаментальним елементом є служіння з любові до недужих.

Після молитви за жертовну працю під час пандемії та служіння ближньому Митрополичими грамотами були нагороджені медсестри.

«Вітаємо медичних братів і сестер із професійним святом і складаємо особливі слова подяки! Нехай Всемилостивий Господь щедро благословляє Вас та Ваші родини!» – привітав Митрополит Володимир.

На урочистому Молебні також були присутні міський голова п. Руслан Марцінків та Депутатка Верховної Ради п. Оксана Савчук, які привітали медичних сестер та вручили їх подяки і грамоти.

Читайте також: Стефаникові дні відзначають у Коломийській громаді. ВІДЕО

Категорії
Життя
Новини
Loading...