У Калуші провели Свято сім’ї. ФОТО

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї в міському парку культури і відпочинку імені Івана Франка провели Свято сім’ї. Організатором свята стало управління сім’ї, молоді,...

З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї в міському парку культури і відпочинку імені Івана Франка провели Свято сім’ї.

Організатором свята стало управління сім’ї, молоді, aізкультури і спорту, інформують “Вікна”. 

Співорганізатори — управління культури, національностей і релігій та управління освіти.

Від імені міського голови калуські родини привітав керуючий справами виконкому Олег Савка:

“За словами Папи Франциска, сім’я — це школа віри, любові та громадського виховання. Сьогодні парк культури став місцем великого сімейного свята, особливу втіху від якого отримала, звичайно ж, малеча. З Днем Сім’ї вас усіх!”.

Близько 30-ти дітей з батьками взяли участь у конкурсі малюнку на асфальті та в грі з парашутом. Начальник управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайло Клим провів спортивні естафети. Так, у естафеті зі скакалкою “Мама, тато і дитина” взяло участь 8 сімей, з яких I місце виборола сім’я Заверухів, II — Мазуриків, а III була сім’я Тимківих.

Три сім’ї переможців отримали призові сертифікати від спортивно-оздоровчого комплексу на два сімейні вікенди.

У естафеті з м’ячами взяли участь 16 сімей. У запеклій боротьбі за призи перемогли 4 сім’ї: сім’я Лисюків зайняла IV місце, сім’я Іванцівих — III місце, Бойчуків — II. Усі сім’ї нагороджені запрошеннями на 4-разове відвідування басейну “Посейдон” і Льодової арени. Найактивніша сім’я Сауленків, яка посіла I місце, додатково отримала запрошення на вечерю в ресторані.

Крім того, 10 найактивніших сімей в конкурсах та іграх були відзначені призами. Наприкінці свята багатодітні сім’ї мали можливість безкоштовно відвідати атракціони парку.

Читайте також: У Яремче продовжують встановлювати пішохідні доріжки

Категорії
Життя
Новини
Loading...