У Франківську продали алкоголь неповнолітнім, які перехитрили касира. ФОТО

Учора, 20 травня, в Івано-Франківську в мікрорайоні Пасічна побачили групу осіб, які розпивали алкоголь неподалік одного із освітніх закладів.  Про це сьогодні, 21 травня,...

Учора, 20 травня, в Івано-Франківську в мікрорайоні Пасічна побачили групу осіб, які розпивали алкоголь неподалік одного із освітніх закладів.

 Про це сьогодні, 21 травня, повідомили на сторінці Тверезого Франківська

рацівники робочої групи зробили зауваження молодим людям щодо недопустимості вживання алкоголю поруч з освітнім закладом та поцікавилися віком невідомих осіб. У ході діалогу хлопці зізналися, що є неповнолітніми, а алкоголь шляхом винахідливих маніпуляцій придбали у магазині “Екомаркет”, що знаходився поруч.

Представникам робочої групи молоді люди розповіли, що навчаються в освітньому закладі поруч з яким власне і зловживали алкоголем.

Спільно з неповнолітніми робоча група навідалась в освітній заклад, де було повідомлено керівництво закладу про інцидент, що стався в телефонному режимі повідомлено батьків та в присутності соціального педагога та класного керівника відібрано пояснення щодо того, де та як хлопці придбали алкоголь.

Шляхом маленьких хитрощів хлопці продемонстрували продавцю магазину “Екомаркет”, який попередньо документально вимагав засвідчити вік документ в додатку “Дія” затуливши при цьому пальцем частинку екрану смартфона де був вказаний рік народження.З неуважності продавець таки здійснив продаж алкоголю молодим людям.

Така неуважність не звільнила продавця магазину від відповідальності. Згідно усіх фактів працівниками відділу ювенальної превенції Івано-Франківського РУП складено протокол за статтею 156 (2) Кодексу України про Адміністративні Правопорушення.

Читайте також: На Косівщині для шкільної їдальні закупили нову техніку

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...