На Франківщині чоловік проник у погріб сусідки, щоб випити вина

Галицький районний суд виніс вирок щодо уродженця м. Долінська Сахалінської області Російської Федерації, який порушив недоторканність житла жительки Маріямполя. Про це повідомляє Галичина. 24 липня...

Галицький районний суд виніс вирок щодо уродженця м. Долінська Сахалінської області Російської Федерації, який порушив недоторканність житла жительки Маріямполя.

Про це повідомляє Галичина.

24 липня 2019 року близько 15:30, перебуваючи у с. Маріямполі Галицького р-ну, проходячи повз господарство, підсудний вирішив зайти на територію вказаного господарства та попросити у господарки, якій раніше неодноразово допомагав по господарству, продукти харчування.

Він зайшов на подвір’я, де став шукати господиню вказаного господарства, якої на той час не було вдома. Зрозумівши, що її немає, вирішив незаконно проникнути до погребу, щоб роздивитись, що саме у ньому знаходиться.

Перебуваючи у приміщення погребу та маючи доступ до наявного там майна, чоловік віднайшов бутель з саморобним вином, здійснив декілька ковтків даного вина. Після цього він, маючи намір у подальшому випросити у господині вказаного помешкання частину даного вина, вийшов з погребу. Однак при виході з приміщення був виявлений власницею господарства, з якою спочатку вступив у словесний конфлікт, а у подальшому втік з місця вчинення кримінального правопорушення.

Допитаний у судовому засіданні свою вину у пред’явленому обвинуваченні визнав, повністю підтвердив обставини вчиненого ним кримінального правопорушення, щиро покаявся. Він пояснив, що в липні 2019 року прийшов до господарства. Знаючи, що покійний батько господині готував домашні вина, вирішив проникнути у погріб щоб пригоститись таким. Проникнув у погріб, відшукав та спожив декілька ковтків вина. Господиня, яка прийшла на подвір’я, виявила його, почала сваритись. Він пообіцяв, що без дозволу більше не буде заходити у приміщення та залишив подвір’я.

Потерпіла в судове засідання не з’явилась. Подала заяву про розгляд справи у її відсутності, зазначила, що обставини справи нею не оспорюються.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 162 КК України та призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Читайте також: У селі Пуків влаштовують пішохідні доріжки

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...