“Людина великих можливостей”. Помер прикарпатський журналіст Василь Нагірний

23 травня у Коломиї, що на Прикарпатті, помер журналіст і краєзнавець Василь Нагірний. Про це Суспільному Карпати розповіла очільниця Коломийської міськрайонної організації НСЖУ, головна редакторка газети...

23 травня у Коломиї, що на Прикарпатті, помер журналіст і краєзнавець Василь Нагірний. Про це Суспільному Карпати розповіла очільниця Коломийської міськрайонної організації НСЖУ, головна редакторка газети “Вільний голос” Валентина Близнюк.

“Людина великих можливостей, і дуже шкода, що він рано пішов з життя. Працював паралельно у різних напрямках”, — каже Валентина Близнюк.

Василь Нагірний народився в Коломиї. 27 липня цього року йому виповнилося б 63 роки.

За словами Валентини Близнюк, смерть Василя Нагірного стала для неї несподіванкою: “У нього було багато планів: він щойно забрав з друку книжку про коломийську авіацію, працював над книгою про коломийський завод “Сільмаш”. У п’ятницю записав програму на телебаченні. Був присутній у Музеї міста Коломия на Стефаниківських читаннях”.

З 2003 року Василь Нагірний працював у Коломийській ТРК “НТК”, де був автором низки документальних програм. Працював у часописах “Коломийський вісник”, “Вісник Коломиї”, “Всевідо”. Дописував у коломийські видання “Людина і екологія”, “Ділова газета”, “Вільний голос”, “Коломийські вісті”, “Коломийська правда”, “Народна трибуна”, “Дзеркало Коломиї”, “Коломия сьогодні”, “Вік”.

Матеріали його авторства друкували в часописах “ЧАС” (Чернівці), “День” (Київ), “Галичина” (Івано-Франківськ).

Читайте також: Вихованці дитячого садка “Журавлик” завітали до калуських рятувальників

Категорії
Життя
Новини
Loading...