На Прикарпатті відбудеться перший обласний форум цифровізації громад

У п’ятницю, 28 травня, пройде перший обласний форум цифровізації громад. Подія відбудеться в Коломиї за участі Директорату регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України. Про...

У п’ятницю, 28 травня, пройде перший обласний форум цифровізації громад. Подія відбудеться в Коломиї за участі Директорату регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі “Фейсбук” повідомив голова обласної державної адміністрації Андрій Бойчук.

Організатори форуму: Івано-Франківська ОДА спільно з Коломийською міською радою.

Мета форуму – синхронізувати рух громад у напрямку цифровізації та допомогти отримати максимум від цього процесу. Окрему увагу буде звернено на питання безпеки, відкритості та підзвітності. Серед спікерів – представники Міністерства цифрової трансформації, експерту у сфері цифровізації, громадські активісти, розробники, представники органів місцевого самоврядування.

Цифровізація країни – це важливий аспект нашого розвитку. У сучасному світі треба знаходити нові підходи до всього. І головне – варто думати про людей, щоб їм було максимально зручно.Форум триватиме на другому поверсі комплексу Galeria Korzo. Початок о 10:00 год.

Для участі у форумі необхідно попередньо зареєструватися у гугл-формі за посиланням https://forms.gle/v8HiaE5tkhSQQaTU8

Читайте також: Неподалік Франківська з лісу вийшов ведмідь та підібрався впритул до сіл

Категорії
Життя
Новини
Loading...