У Прикарпатській поліції відзначено кращих працівників. ФОТО

За розкриття злочинів, сумлінне виконання службових обов’язків та багаторічну плідну працю заохочено працівників поліції Івано-Франківщини. Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку вдалося затримати зловмисника,...

За розкриття злочинів, сумлінне виконання службових обов’язків та багаторічну плідну працю заохочено працівників поліції Івано-Франківщини.

Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку вдалося затримати зловмисника, який вчинив розбійний напад на продуктовий магазин на Калущині. Їх відзначено почесними грамотами обласної поліції.

Також за успішне та сумлінне виконання службового обов’язку, відданість присязі, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу забезпечення охорони прав та свобод людини, подяки Національної поліції України отримали двоє поліцейських.

Нагрудним знаком МВС «За безпеку народу» нагороджено завідувача музею обласної поліції. Керівництво поліції Івано-Франківщини вдячне поліцейським, які гідно виконують свої обов’язки, вірні професії, Присязі та українському народові.

Кращих працівників відомства й надалі заохочуватимуть та максимально сприятимуть підвищенню стандартів якості роботи поліції на території Прикарпаття.

Читайте також: Водій під наркотиками пропонував патрульним тисячу гривень хабаря. ФОТО

Категорії
Місто
Новини
Loading...