У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла “Прикарпаття”. ФОТО

У Сумах 26 травня на стадіоні “Ювілейний” у матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги липоводолинський “Альянс” приймав івано-франківське “Прикарпаття”....

У Сумах 26 травня на стадіоні “Ювілейний” у матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги липоводолинський “Альянс” приймав івано-франківське “Прикарпаття”. Перемогу вибороли футболісти з Липової Долини.

Липоводолинці вже до сьомої хвилини гри вели у рахунку з перевагою у два м’ячі: на другій хвилині відзначився Микола Агапов, на сьомій – Сергій Загинайлов. На 31-й хвилині третій гол у ворота гостей забив Костянтин Ярошенко. У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла "Прикарпаття"

Через п’ять хвилин четвертий м’яч у ворота Івана Піцана забив Владислав Шарай. Під кінець тайму Владислав мав два моменти, аби збільшити перевагу “Альянсу”, але на перерву команди пішли за рахунку 4:0.У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла "Прикарпаття"

Після відпочинку липоводолинці атакували більше, івано-франківці відповідали контратаками. Одна з таких завершилась голом Андрія Хоми на 82-гій хвилині. У підсумку 4:1 – перемога “Альянсу”. У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла "Прикарпаття"

Липоводолинці після цієї перемоги мають 47 очок, в іванофранківців залишилось 24.У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла "Прикарпаття"Facebook: ФК “Альянс”. Фото – Ілони Купавки

Читайте також: В Івано-Франківську нагородили кращих учнів. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...