У Калуші нагородили переможців конкурсу «Щаслива родина очима дитини». ФОТО

У народі кажуть, що гарна та сім’я там, де виростають гарні діти. І це справедливо, бо врешті-решт долю дітей визначають не слова та мрії,...

У народі кажуть, що гарна та сім’я там, де виростають гарні діти. І це справедливо, бо врешті-решт долю дітей визначають не слова та мрії, а загальний мікроклімат у родині. Сім’я, де батьки живуть не заради дітей, або заради себе, а живуть усі разом цілеспрямованим, радісним життям маленького колективу, де всі люблять один одного, де панує атмосфера взаємодопомоги, тепла, турботи, там ростуть щасливі діти, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

З нагоди Міжнародного дня сім’ї Калуський міський центр соціальних служб за підтримки міського голови оголосив конкурс «Щаслива родина очима дитини».

Метою конкурсу є підтримка сімейних цінностей та висвітлення кращого досвіду сімейного виховання. Конкурс відбувся в трьох номінаціях: креативна родина (демонстрація сімейних традицій); родина талантів (демонстрація творчих династій); чужих дітей не буває (кращий досвід виховання в опікунських, прийомних сім’ях та ДБСТ).

25 травня в приміщенні Калуського міського центру соціальних служб відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу. Призи міського голови Андрія Найди отримали: сім’я Мар’яни та Андрія Проць, сім’я Галини Солтис та сім’я Наталії та Володимира Мотикевичів.

Щасливі батьки та радісні очі дітей висловлювали щиру подяку за отримані подарунки.

Читайте також: У Сумах футбольна команда з Липової Долини перемогла “Прикарпаття”. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...