Калуська міська рада виділила допомоги на лікування для десяти онкологічних хворих

27 травня Калуська міська рада прийняла рішення про виділення одноразових грошових допомог на лікування онкологічних хворих мешканців Калуської громади. Згідно з рішенням допомогу виплатять...

27 травня Калуська міська рада прийняла рішення про виділення одноразових грошових допомог на лікування онкологічних хворих мешканців Калуської громади.

Згідно з рішенням допомогу виплатять 10 мешканцям на загальну суму 67 тис. гривень, інформують “Вікна”.

Програмою соціального захисту на 2021 рік на виплату таких допомог передбачено 1,5 млн гривень. За перших п’ять місяців року допомогу виділили для 138-ми онкологічних хворих на загальну суму близько 798 тис. гривень — це більша половина закладених у бюджеті коштів. Нагадаємо, за увесь 2020 рік у Калуші виділили допомоги 232-ом онкологічним хворим на майже 1 млн 371 тис. гривень, а програмою на такі виплати було закладено 1,4 млн гривень.

Також міська рада виділила одноразові грошові допомоги на лікування двох дітей, хворих на цукровий діабет — загалом 10 тис. гривень. Розмір такої допомоги фіксований і становить 5 тис. гривень.  Програмою соціального захисту на надання одноразових грошових допомог на лікування дітей, хворих на цукровий діабет. у 2021 році передбачено 176 тис. гривень. На території громади станом на 1 січня проживає 33 дитини, хворих на цукровий діабет. З початку року міська рада вже виділила 150 тис. гривень на лікування 30-ти дітей.   

Читайте також: У Національному музеї триває виставка фотохудожника Юліана Дороша

Категорії
Гроші
Новини
Loading...