У Бурштині місяць не буде гарячої води

З метою своєчасної та якісної підготовки теплової мережі до опалювального сезону 2021-2022 років Бурштинська ТЕС вивела в плановий ремонт теплову мережу на період з...

З метою своєчасної та якісної підготовки теплової мережі до опалювального сезону 2021-2022 років Бурштинська ТЕС вивела в плановий ремонт теплову мережу на період з 17 травня по 31 липня 2021 року.

2.5 місяці ремонтних робіт є надто довгими та проблематичними. Тож керівництво ТЕС прийняло рішення обмежитися відключенням гарячої води на період з 7 червня по 7 липня 2021 року, тобто на 30 днів. У компанії не гарантують, що короткочасних відключень гарячої води в цей період не буде, інформує пресслужба Бурштинської ТЕС.

Кожен хоче жити в комфортних та теплих умовах, грітися взимку та користуватися чистою водою круглий рік. Так от і ми хочемо цього ж, але 56 років безперервної роботи дається взнаки і ми не зможемо почуватися впевнено в ОЗП без ретельного обстеження та ремонту обладнання. ДТЕК Енерго відповідальна і надійна компанія, яка не може залишити людей взимку без опалення, – йдеться у дописі.

Цьогоріч буде проведена низка глобальних ремонтних робіт, які продовжать термін служби тепломережі у громаді. Це будуть ремонти насосного обладнання, арматури та регуляторів, теплофікаційної установки, трубопроводів, регістрів, калориферів, баків БЗПВ, магістральної теплової мережі, контрольно-вимірювальних приладів і автоматики та ізоляції. Після чого пройде випробування та налагодження тепломережі, включно з її дезінфекцією.

Читайте також: Сім видавництв подали пропозиції на випуск книг за кошти обласного бюджету

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...