Малюк, якого викинули на смітник у Франківську, у стабільному стані

Вчора, 28 травня, близько 17:50 до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на вулиці Сухомлинського в Івано-Франківську в сміттєвому баці є новонароджений хлопчик. Немовля терміново...

Вчора, 28 травня, близько 17:50 до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, що на вулиці Сухомлинського в Івано-Франківську в сміттєвому баці є новонароджений хлопчик.

Немовля терміново госпіталізували до медичного закладу. Сьогодні Руслан Марцінків повідомив, що стан дитини стабільний і життю немовляти нічого не загрожує. Горе-матір поки що не вдалося знайти.

Вчора життя немовляти йшло на лічені хвилини. Адже на момент знахідки, новонароджений хлопчик вже потерпав від значного переохолодження.

Служба  у справах дітей  готує всі необхідні документи для того, щоб дитина мала шанс знайти справді люблячу сім’ю.Поліцейські встановлюють усі обставити події та проводять необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення свідків та очевидців події. Також звертаються до громадян з проханням надати інформацію, яка може допомогти у встановленні особи, яка залишила немовля.

Читайте також: Мінкульт поповнив “чорний список” 7 діячами російської культури

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...