Учні та вчителі Католицького ліцею здійснили велопробіг. ФОТО

27 травня з нагоди Тижня католицького шкільництва відбувся велопробіг з Католицького ліцею до Парафії Свв. Кирила і Методія, що на вул. Вербова, с. Крихівці...

27 травня з нагоди Тижня католицького шкільництва відбувся велопробіг з Католицького ліцею до Парафії Свв. Кирила і Методія, що на вул. Вербова, с. Крихівці (м. Івано-Франківськ). Участь у ньому взяли ліцеїсти, їх батьки та вчителі Католицького ліцею ім. Св. Василія Великого.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

«Особливий сьогодні день – чесно кажучи, у кожного священника, який любить свою парафію, кожен день є особливим. Це нові люди, нові події, нові богослужіння і звичайно, багато непередбачених ситуацій. Богу дякую за цей день», – зазначив парох церкви Свв. Кирила і Методія о. Йосафат Бойко, ВС.Учні отримали катехизу від отця Йосафата та отримали домашнє завдання: запам’ятати слова чи фрази, які Христос сказав після свого Воскресіння: «Радуйтеся!», «Не бійтеся!», «Мир Вам!». А після короткого навчання танцювали банси та спілкувалися. На завершення усі разом заспівали гімн парафії Святих Кирила і Методія і багато інших пісень.

Читайте також: Калуська борчиня стала чемпіонкою Європи

Категорії
Життя
Новини
Loading...