У Болехівській ТГ вантажівкою крали гравій

31 травня працівники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 (Долина) під час несення служби у селі Тисів Болехівської територіальної громади на березі річки...

31 травня працівники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 (Долина) під час несення служби у селі Тисів Болехівської територіальної громади на березі річки Сукіль виявили трьох місцевих мешканців, які здійснювали незаконне видобування піщано-гравійної суміші на вантажний автомобіль «ГАЗ-66».

Як з’ясували правоохоронці, у чоловіків не було жодних дозволів на видобуток і перевезення піщано-гравійної суміші, які б засвідчували законність їхніх дій, інформує пресслужба обласної поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення.Транспортний засіб поліцейські вилучили і помістили на територію відділення поліції, а зразки суміші передали для проведення відповідної експертизи.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...