Правоохоронці Івано-Франківщини влаштували свято для малечі. ФОТО

На Вічевому майдані в обласному центрі зібралися поліцейські різних підрозділів, рятувальники, медики, нацгвардійці, представники соціальних служб і громадських організацій, аби подарувати діткам справжнє свято....

На Вічевому майдані в обласному центрі зібралися поліцейські різних підрозділів, рятувальники, медики, нацгвардійці, представники соціальних служб і громадських організацій, аби подарувати діткам справжнє свято.

Різноманітні локації, пізнавальні ігри, практичне спорядження і солодкі подарунки – все це отримали учасники заходу. Ювенальні поліцейські разом з іншими організаторами облаштували локації для дітей, познайомили малечу з роботою кожного підрозділу поліції та інших структур.

Діти сиділи в службових автомобілях, говорили у гучномовець, приміряли спецзасоби, грали в різноманітні ігри, фотографувалися, усміхалися і раділи.

Не забули поліцейські й про превентивні заходи для дітей і їх батьків – нагадали про Правила дорожнього руху, адже попереду літні канікули.

Подбали правоохоронці і про дорослих, які прийшли з дітьми: продемонстрували «алкоокуляри», через які добре видно, як водій напідпитку бачить дорогу, порушуючи правила і наражаючи себе й інших на небезпеку.

Наприкінці правоохоронці роздавали пізнавальні листівки, яскраві повітряні кульки та солодкі гостинці. Дружня атмосфера і зацікавлене спілкування засвідчили, що маленькі прикарпатці довіряють поліцейським і мають надійний захист.

“Пам’ятайте про необхідність захищати права дітей! Потрібно прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни. Поліцейські дбають про безпеку кожної дитини!” – нагадують правоохоронці.

Читайте також: Сім країн ЄС почали видавати “паспорти вакцинації”

Категорії
Місто
Новини
Loading...