Синоптик спрогнозувала новий виток негоди в Україні: з грозами та шквалами

Найближчими днями в Україні погіршиться погода, атмосферний фронт спричинить дощі, подекуди з грозами та шквалами. Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, пише “Уніан”. “5...

Найближчими днями в Україні погіршиться погода, атмосферний фронт спричинить дощі, подекуди з грозами та шквалами.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко, пише “Уніан”.

“5 червня циклон, який зсунувся із Приазов’я за наші межі, все одно закидатиме дощі у східні області України, у прилеглі центральні, на південний схід. У навколокарпатських областях атмосферний фронт із заходу спричинить дощі, в горах – помірні зливи”, – розказала синоптик.

За її словами, завтра на Волині, Рівненщині, Тернопільщині, Хмельниччині, у більшості північних областей, у Вінницькій та значній частині Черкаської областей, на Одещині та Миколаївщині суттєві опади не очікуються.

У неділю, 6 червня,  періодичні дощі пройдуть практично всією Україною. “Подекуди до дощів приєднається гроза та шквал”,- додала синоптик.

“Температура повітря впродовж суботи-неділі обіцяє бути комфортною, у денні години +18…+23 градуси. Хіба що завтра, 5 червня у східній частині буде свіжіше, +15…+19 градусів”, – повідомила Наталка Діденко і додала, що “понеділок принесе в Україну знову багато дощів”.

Читайте також: В Івано-Франківську створили притулок для постраждалих від домашнього насильства

Категорії
Життя
Новини
Loading...