У Карпатах другий день розшукують туриста

У Карпатах другий день розшукують туриста, що заблукав поблизу Говерли на синьому маршруті. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише...

У Карпатах другий день розшукують туриста, що заблукав поблизу Говерли на синьому маршруті. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, пише Суспільне Карпати.

Опівдні 5 червня поліцейські повідомили рятувальникам Яремча, що біля Говерли втратив орієнтир 62-річний коломиянин. Троє надзвичайників з Ворохти (пост Заросляк) одразу відправилися на пошуки. Вони зателефонували до мандрівника. Чоловік повідомив їм, де приблизно перебуває. Опісля заблукалий вимкнув телефон. Зв’язку з ним не було.

Рятувальники обстежили синій і зелений маршрути сходження на Говерлу, території біля водоспаду Говерлянський, проте заблукалого не знайшли.

О 18:45 турист знову вийшов на зв’язок, проте з рятувальниками спілкуватися відмовився. Станом на 20:30 5 червня чоловіка не знайшли. Пошуково-рятувальні роботи продовжать 6 червня.

Читайте також: За минулу добу виявлено 21 новий випадок зараження COVID-19 на Прикарпатті

Категорії
Життя
Новини
Loading...