У Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір “Франківські мрії-2021”. ФОТО

В Івано-Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір “Франківські мрії-2021”. Участь у ньому взяли близько 80 спортсменів. Змагалися вони у чотирьох вікових категоріях, пише Суспільне Карпати....

В Івано-Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір “Франківські мрії-2021”. Участь у ньому взяли близько 80 спортсменів. Змагалися вони у чотирьох вікових категоріях, пише Суспільне Карпати.

Змагання в Івано-Франківську проводять другий рік поспіль. З’їхалися на турнір учасники не тільки з Івано-Франківська, але і з Львівської, Тернопільської, Житомирської, Вінницької, Черкаської та Донецької областей. У Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір "Франківські мрії-2021"

Катерина Хомицька приїхала на турнір зі Львова. Грає в шахи з п’ятирічного віку: “Мене в шахи привів мій батько. Він мене заохотив займатися, мені ця гра дуже сподобалася. Це, наприклад, завдяки йому я вже є чемпіонкою України. Від цього турніру я очікую результат, дуже буду старатися взяти перше місце в номінації серед дівчат”.

У змаганнях беруть 4 вікові категорії дітей. Усі спортсмени за підсумками турніру отримають різноманітні нагороди.У Франківську завершився дитячо-юнацький шаховий турнір "Франківські мрії-2021"

Основні категорії нагородження – це діти 14-річного віку — 2007 і молодші, а також діти 2011 року народження, тобто 10 років і молодші. Це основні категорії, яких нагородять кубками, медалями, грамотами, а також грошовими призами”, — каже організаторка турніру, членкиня ГО “Федерація шахів Івано-Франківська” Людмила Паньків.

Інші учасники отримають заохочувальні призи – кубки і медалі.

Читайте також: Баскетболісти з Прикарпаття здобули нагороди на Фестивалі баскетболу. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...