На Косівщині облаштовують кільцеву розв’язку. ФОТО

За кошти з Державного бюджету в рамках Національного проекту Велике будівництво завершують поточний середній ремонт автодороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський від села Стопчатів Косівського...

За кошти з Державного бюджету в рамках Національного проекту Велике будівництво завершують поточний середній ремонт автодороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський від села Стопчатів Косівського району до села Мишин Коломийського району.

Тут влаштували два шари щебенево-мастикового асфальтобетону, заїзні кишені для громадського транспорту та з’їзди, нанесли дорожню розмітку.

“Упорядкуємо узбіччя. У Стопчатові готуємо основу під тротуари, а на кільцевій розв’язці а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський та Яблунів – Делятин влаштовуємо бруківку”, – пише обласна служба автодоріг.

Замовник – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Підрядна організація – ТОВ «ПБС». Контроль за дотриманням технологічного процесу здійснюють фахівці Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Авторський нагляд — Івано-Франківський відділ ДП «УКРДІПРОДОР». Технічний нагляд — ДП «Дорожній контроль якості».

Читайте також: У Франківську на вулиці Івана Павла ІІ з’явиться нова пішохідна доріжка

Категорії
Комуналка
Новини
Loading...