У Рожнятові засудили касирку Нової пошти, яка привласнювала гроші клієнтів

Рожнятівський районний суд визнав винною у привласненні майна жінку, яка працювала касиркою у відділенні Нової пошти у Перегінському. У матеріалах справи зазначається, що обвинувачена...

Рожнятівський районний суд визнав винною у привласненні майна жінку, яка працювала касиркою у відділенні Нової пошти у Перегінському.

У матеріалах справи зазначається, що обвинувачена працювала на посаді касирки з січня 2019 року. У період з грудня 2019 по серпень 2020 вона, отримуючи гроші від клієнтів за отримані чи відпущені посилки, не проводила їх по касі, а забирала собі. За пів року жінка привласнила 111 504 грн.

У суді обвинувачена визнала провину. Розповіла, що у той період їй потрібні були гроші, тому вдалася до таких дій. Запевняла, що через деякий час планувала повернути вкрадені гроші.

Представник потерпілої сторони у суді повідомив, що завдані збитки не відшкодовані, а тому просив призначити обвинуваченій покарання згідно з законом. Також він заявив цивільний позов про відшкодування моральної шкоди 100 000 гривень.

У результаті суддя визнав жінку винною та призначив рік іспитового терміну. Також вона має відшкодувати потерпілому 111 504 грн матеріальної та 100 000 грн моральної шкоди.

Читайте також: Уряд продовжує адаптивний карантин, але послаблює обмеження

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...