Понад сто дітлахів взяли участь в літньому ораторію на парафії свв. Кирила і Методія

Протягом восьми діти, віком від 6 до 14 років, спільно молилися та весело проводили час на одній з найактивніших парафій Івано-Франківська. Про це інформують...

Протягом восьми діти, віком від 6 до 14 років, спільно молилися та весело проводили час на одній з найактивніших парафій Івано-Франківська.

Про це інформують у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

З 7 по 16 червня на парафії свв. Кирила і Методія проходив літній ораторій для дітей. Головною темою цьогорічних «Веселих канікул з Богом» стала «Служба Божа».

Щодня в програмі ораторію була спільна молитва Божественної Літургії, веселі ігри, змагання, перекуски, відпочинки пісні та, звісно ж, корисне спілкування.

Покровителем всього табору став святий о. Іван Боско. Саме методи, які цей рекомендував і практикував у вихованні молоді: вести до Бога та застерегти перед гріхом, – старалися використовувати аніматори на цьогорічних «Канікулах». Cвятий о. Боско –  італійський святий, покровитель дітей і молоді, великий педагог засновник «Превентивної системи виховання» і покровитель Катехитичної школи при парафії святих Кирила і Методій.

За словами організаторів, одним із головних аспектів праці Згромадження Воплоченого Слова на парафіях є ораторій для дітей та підлітків. Це – особливе місце, завдяки якому молоді люди можуть збиратися, перебувати разом та вивчати катехизм, брати участь у цікавих іграх та подорожувати.

Допомагати священникам та сестрам-монахиням одразу 20 аніматорів, які за цей час стали справжніми друзями для таких різних, але чудових дітей.

Читайте також: У Галицькому парку поміряли найвищого ведмедя. ФОТО

Категорії
Життя
Новини
Loading...